Salesforce OAuth-sessies verlopen of worden ingetrokken, dus een gedeelde koppeling moet soms opnieuw worden geautoriseerd voordat hij weer acties kan uitvoeren.
Opnieuw authenticeren vernieuwt de toegang van de org zonder helemaal opnieuw te hoeven koppelen.